Peter Schmeichel er en fodboldlegende

Afadmin

Peter Schmeichel er en fodboldlegende

Fodbold er en meget populær sport i Danmark og der er mange fodboldikoner, som der stadig bliver talt rigtig meget om, selvom det er mange år siden, de har spillet. Peter Schmeichel er en af disse spillere, som man ikke lige glemmer. Schmeichel blev født i 1963 i Gladsaxe, som ligger på Sjælland. Han er i dag kendt som en af de bedste målmænd i Danmark og han er derfor blevet en legende. Peter Schmeichel har spillet mange forskellige steder rundt omkring i verden, men han har dog spiller mest i Danmark og i England. I England nåede han at spille for både Manchester United, Aston Villa og Manchester City. Disse klubber er alle klubber, som man stadig hører en masse om denne dag i dag.

Som fodboldspiller har Peter Schmeichel vundet en masse priser og trofæer og han er flere gange blevet kåret som Årets Danske Fodboldspiller. En af de ting, som mange nok husker bedst, er da han hjalp Danmark til sejr i Europamesterskabet i 1992. Det er noget man sent glemmer, hvis man nogensinde glemmer det.

Peter Schmeichel er en målmand, man sent vil glemme

Peter Schmeichel stoppede på det danske landshold i 2001 og senere blev han TV-vært for TV3, hvor han kommenterede på fodboldkampe sammen med andre eksperter i et studie. Sidenhen er han kommet i Hall of Fame, da han helt bestemt er en af de fodboldspillere, som man kommer til at huske mange år ind i fremtiden. Han har haft en formidabel karriere og ud over det, har han en familie, som består af en kone og en søn, som også spiller fodbold i dag. Peter Schmeichel er en legende indenfor fodbold. Kilde: http://www.fodboldlegender.dk/peter-schmeichel/

Om forfatteren

admin administrator