Nivea creme kan bruges af alle – store som små

Afadmin

Nivea creme kan bruges af alle – store som små

De fleste voksne danskere husker Nivea cremen fra deres barndoms badværelse. Den karakteristiske blå dåse med den fede creme, som mange af os af samme grund har brugt, siden vi var små, og vi synes fortsat, at den hører til på hylden.

Det er vigtigt for vores velbefindende, at vores hud har det godt. Når man bor i vores del af verden, hvor luften er ret tør, vil de fleste mennesker have brug for at tilføre fugt til deres hud. Især vil vi have brug for ekstra fugt om vinteren.

Tilbage i 2007 vandt Nivea faktisk prisen som ”Årets klassiker” med netop Nivea cremen ved arrangementet Danish Beauty Award.NIVEA Creme er den bedste fugtgiver til alle hudtyper – til både børn og voksne på alle årstider. NIVEA Creme tilfører huden alt det, den har brug for for at forblive ren, frisk og blød. Indeholder hudens eget eucerit, som er en unik fugtgivende ingrediens.

 

Alle hudtyper kan have stor glæde af Nivea creme

Nivea creme giver super god fugt til alle hudtyper, fordi den tilfører alt det til huden, som den har brug for. Med regelmæssig brug af Nivea creme sørger du for at holde din hud blød og frisk. Blandt andet fordi den indeholder eucerit, som en særligt fugtgivende ingrediens.

Nivea cremen er en god, fed creme, som kan bruges hele året. Køb din Nivea creme på tilbud, så du har en god basiscreme derhjemme. Nivea cremen er dermatologisk testet, så du trygt bruge den på daglig basis. Både til dig selv og til dine børn.

Huden er mennesket største organ, og den fungerer som værn mod både bakterier, kemikalier og andre stoffer udefra, samtidig med at din hud sørger for, at der ikke fordamper for meget vand fra din krop. Derfor er det vigtigt, at du passer godt på din hud.

Nivea er god til al slags hud

For at passe godt på din hud, skal du pleje den med creme. Især hvis din hud har tendens til at blive for tør, er det en god idé at forebygge eller behandle det med creme. Nivea creme er godt både til ung og gammel hud, og til normal og mere tør hud. Huden bliver mere tør med alderen, men det kan afhjælpes med en god, fed creme.

Mange mennesker har fra tid til anden problemer med tør hud, og det kan være ret ubehageligt. Det kan give kløe, og du kan opleve det, som om din hud lige som strammer. Hvis din hud er meget tør, kan den revne, og er du uheldig kan det give betændelse.

Du kan gøre flere ting for at beskytte din hud mod at tørre ud. For eksempel er det vigtigt, at du sørger for at få væske nok gennem dagen. Husk at drikke rigeligt vand. Hvis vejret er tørt og koldt er din hud mere udsat for at blive for tør, lige som lange, varme bade og store mængder sæbe er med til at tørre huden endnu mere ud. Brug gummihandsker, når du gør rent, for rengøringsmidler er også hårde ved din hud.

Nivea creme kan afhjælpe den tørre hud over hele kroppen, for når du tilfører ekstra fugt til huden, så mindsker du det tab af vand, der sker for hurtigt, hvis der er revner i din hud, og det hjælper også huden med at hele.

Om forfatteren

admin administrator