Det køber folket på afbetaling

Afadmin

Det køber folket på afbetaling

Hvis du er en af de rigtig mange aktive web shoppere i Danmark, så har du måske allerede lagt mærke til Viabill ikonet, ved betalingsformer, på en del danske webshop. Viabill er en ny betalingsmåde, som en mange danske webshops er begyndt at tilbyde. Det er en afbetalingsmetode, så man kan betale sit køb af rentefrit over flere måneder. Hvis man tager et kig på viabills hjemmeside, så kan man nemt finde en oversigt over alle de webshops som indtil videre tilbyder denne form for betaling.

Danskerne har købt på afbetaling i årevis

Danskerne har altid købt på afbetaling, så det er i sig selv ikke noget nyt. Dengang var dette dog en noget længere process. Nu når det hele foregår online, så er der ikke rigtig nogen ben i det.

Forhen var det normalt større ting, såsom køleskabe, frysere, fjernsyn eller noget andet dyre og nødvendige ting, hvor man måske ikke lige havde  tid til at spare penge sammen, men skulle bruge det her og nu.

Når det nu er blevet så nemt at købe på afbetaling over internettet, så er det pludselig også meget mere ‘normale’ ting, som danskerne køber ved hjælp af delbetaling, som det også kaldes.

Mest populære køb på afbetaling:

Ure:

Ure er én ting, som i hvert fald aldrig går af mode. Både kvinder og mænd bærer ure, selvom det ofte mest er mændende, som går rigtig meget op i disse smykker. Det bliver dog også kaldet det eneste smykke, som en mand kan bære.

Hvidevarer:

Ligesom mange danskere har gjort før online shopping, så er der stadig rigtig mange, som køber disse nødvendigeheder ved hjælp af en delbetalingsordning. Det kommer nok ikke til at ændre sig lige foreløbigt.

Tøj:

Den her, den er stor. Lige siden det er blevet muligt, så er det eksploderet med tøj og smykker. Selvom det her er damerne, som køber mest tøj over nettet, så er mændende faktisk ikke langt efter, men det undrer vel egentlig ikke så mange.

Computere:

Man kan nemt forestille sig, at rigtig mange studerende køber computere på afbetaling. Nu til dags kan man nærmest ikke gennemføre en uddannelse, hvis ikke man har en laptop eller pc derhjemme. Derudover er der mange studerende, som ikke kan overleve uden en macbook i skolen, og det er da også macbooken, som man oftest ser på uddannelsessteder.

Mobiler:

Hver gang man køber sig en mobil på abonnement, så køber man den jo på sin vis på afbetaling, så man kan godt sige, at lige så længe dette har været en ting, så har danskerne købt mobiler på afbetaling. Det er dog blevet endnu nemmere nu, og så kan man købe sin mobil på afbetaling, uden at binde sig til et teleselskab, og det er der flere og flere til foretrækker, da man nu egentlig næsten kun har brug for en internetforbindelse til sin telefon.

Der er mange andre ting, som danskerne er vilde med at købe over nettet ved hjælp af en afbetalingsform. Hvis du har nogen tilføjelser, som jeg har misset, så skriv endelig.

Læs mere på: delbetal.dk.

Om forfatteren

admin administrator