Sådan får I en god barnedåb uden for meget stress

Afadmin

Sådan får I en god barnedåb uden for meget stress

Skal du holde barnedåb, og bor du i Aarhus? Så kig her: http://www.fest-diner.dk/mad-til-barnedab. En barnedåb kan hurtigt blive en stressende affære. Det er en stor milepæl både for barnet såvel som forældrene, og derfor vil man gerne have det hele så perfekt som muligt. Der er bare det, at festen ikke bliver helt lige så god og hyggelig, hvis man stresser rundt for at nå det hele og holde det store overblik. Det lille barn, aftenens hovedperson, lægger måske ikke mærke til så meget, men for forældrene, der holder festen, bliver det altså en sjovere dag, hvis man prøver at undgå for meget stress. En af måderne, hvorpå I kan gøre dette, er ved at have planlagt så meget som muligt på forhånd. Og ved at bestille mad udefra fra et cateringfirma nær Aarhus. Læs mere her: http://www.fest-diner.dk/

 

Lad nogle andre stå for maden og slip for den stressfaktor

Invitationer, bordplan, lokaler, kirke og mad er de typiske punkter på barnedåbs-dagsordenen. For at undgå at blive stresset skal I have styr på langt de meste før den store dag. Heldigvis kan langt de fleste af punkterne sagtens ordnes på forhånd. Invitationerne skal selvfølgelig sendes ud i god tid, ligesom lokalerne til barnedåben også skal lejes i god tid. Bordplanen kan laves et par dage i forvejen. Og så er der maden. Der er selvfølgelig den mulighed, at I selv laver maden, men det er måske ikke den bedste idé, hvis I vil undgå at stresse rundt på selve dagen for barnedåben for at få kødet mørt, brødet i ovnen og sovsen varmet op.

I stedet kan I bestille maden udefra. På den måde er der nogle andre, der står for maden og sørger for, at den er i orden. Fest-diner.dk er et af de cateringfirmaer, der bringer mad ud i Aarhus og nærområdet. De tilbyder forskellige typer af menuer, og det er bare op til jer at bestille, hvad I helst vil have. Der er ikke nogen særlige regler for en barnedåbsmenu, så I kan både bestille den helt store aftensmadbuffet, en lækker brunch eller en let frokost. Det vigtigste er, at I får en god dag med god mad.

Barnedåben skal være en hyggelig dag fyldt med glæde og uden stress

Maden er selvfølgelig ikke det eneste punkt på listen over ting, der skal gøres for at få en succesfuld barnedåb. Men det er ofte maden, der kan volde mest stress. Derfor er det smart at bestille den udefra. I kan også bestille noget hjælp til servering. Så behøver I ikke at tænke på andet end jeres gæster og det søde barn. Det behøver heller ikke at være dyrt at bestille maden fremfor selv at lave den. Når man selv skal lave maden og købe alle råvarerne, kan det hurtigt blive langt dyrere, end hvis man bestiller maden udefra.

I kan eventuelt hyre nogen til at tage imod maden og gøre klar, imens I er i kirken. Når I så kommer tilbage, er maden klar på bordene, og I kan bare sætte jer ned og nyde selskabet. Alt for mange forældre render rundt med sved på panden og stress i kroppen på en dag som barnedåbsdagen. Det er synd at så smuk en dag skal være fyldt med stress – særligt når det slet ikke er nødvendigt, og når man kan finde løsninger, som gør det hele meget nemmere. I nogle tilfælde må man gerne tage den lette løsning, og dette er et af de tilfælde. En barnedåb bliver nemlig først rigtig god, når også værten og værtinden slapper af og hygger sig.

Om forfatteren

admin administrator