Regntøj hvad skal man vælge?

Afadmin

Regntøj hvad skal man vælge?

Ingen stoler på det danske vejr, og det er der god grund til. Selvom alle tegnene til at det skal blive godt vejr i Danmark, vil det altid komme til at regne. Har man lagt planer i weekenden, hvor man skal være udenfor i lang tid, kan man lige så godt begynde at udruste sig selv med regntøj.

Alle dem der har prøvet at gå udenfor i regnen uden regntøj ved, at ens tøj vil blive fuldstændig gennemblødt. Har du købt dyrt tøj for nyligt, vil det være en skam at dette gik i stykker, bare fordi at det skulle regne.

I Danmark falder der, rundt regnet, 800 mm regn. Dette er en betydelig mængde, og vi kan risikere at der vil falde mere regn i nogle år.

Tænk dig godt om inden du vælger

Det du skal huske på, inden du vælger dit regntøj er, at du skal vælge regntøj som du vil komme til at bruge. Mange køber regnbukser, regnjakker, regnhatte, paraplyer og meget mere – men det er de færreste som vælger at bruge det hele.

Du skal derfor fokusere på det du mener du vil komme til at bruge. Når du skal til atregntøj4 gå ud af døren for at gå ned og handle, hvor meget ekstratøj gider du at tage på? En undersøgelse viste, at det ikke var ret mange som ville begynde at kæmpe for at få regnbukser på – alle ville dog gerne tage en regnjakke på.

Der er mange som sælger regntøj i dag, og det er ikke det hele som er lige godt. Nogle producenter vælger at lave billigt regntøj, mens andre vælger at fokusere på den rette kvalitet. Du skal selvfølgelig købe det der passer til dig, og hvis du kun får brugt regntøj et par gange i løbet af et år, er det billige ofte godt nok.

Vil du gerne beskytte dig selv når det regner, og elsker du at være udenfor når det regner, bør du købe noget regntøj som er lavet af god kvalitet. Hvis du køber noget regntøj, hvor du har betalt lidt ekstra, vil den ofte også holde i længere tid.

Det helt rigtige regntøj vil også kunne holde vinden væk. I Danmark blæser det typisk meget når det regner, men i dag vil du kunne få læ af regntøjet, da der er stor vindtæthed.

Af regntøj bør du have vælgende beklædningsdele med i dine overvejelser:

  • Regnfrakke (regnjakke)
  • Regnbukser
  • Paraply
  • Regnhat
  • Gummistøvler

Der kan være flere, men disse vi har nævnt er det, som kan dække de flestes behov.

Drop fordommene om regntøj

Der er mange som vælger ikke at gå med regntøj, fordi de har visse fordomme mod det. De typiske fordomme er, at regntøj er ubehageligt at gå med, eller at man ikke kan få regntøj som passer til ens stil.

Dette passer naturligvis ikke. Hvis du gerne vil have regntøj, som passer til din stil, er det bare med at kigge de mange webshops og butikker der findes, igennem.

Regntøj kan ligeledes være behageligt at gå i. Køber du det billigste regntøj, som du kan finde, er det klart at du vil kunne mærke at det er billigt fremstillet. Moderne regntøj, og det regntøj som de fleste anbefaler er behageligt at gå i, ligesom at det er nemt at tage regntøj på i dag.

Hvis du vil finde ud af hvad for noget regntøj, som passer bedst på dig, bør du prøve de forskellige stof af regntøj, som findes på det danske marked. Det som de fleste går i, er regntøj som er lavet af gummi. Gummi har sine fordele, men det har også sine ulemper.

Om forfatteren

admin administrator