Læsø shampoo – tilfredse kunder.

Afadmin

Læsø shampoo – tilfredse kunder.

Tilfredse kunder, der skriver til os, er næsten bedre end alverdens spørgeundersøgelser. Er der noget mere irriterende, end at blive ringet op af en eller anden, der lige vil stille nogle spørgsmål. Når det er kunderne selv, der giver udtryk for, hvad de mener om et produkt, er det frivilligt. Vi får de rigtige meninger frem. Vi er fri for, at det er nogle, der stiller et bestemt spørgsmål, som kunden så lige skal svare på. Den slags undersøgelser er problematiske, fordi spørgeren altid ender med at spørge sig selv – fik jeg nu også spurgt om det jeg skulle, eller ville spørge om. Her husker kunden meget bedre, hvad der er vigtigt. Så derfor lægger vi hos Kingbo mere vægt på, hvad kunderne siger, og i mindre grad hvad en række undersøgelser om kundetilfredshed siger.

Særligt populært hos os er natur shampoo fra Læsø iblandet dels restsaltlage fra saltsydning. Læsø havsalt indgår sammen med urter garanterer et indhold af naturlige mineraler. Kamille, mynte, brændenælde skaber sammen med olivenolie og udtræk af morgenfruer fra Læsø er blot et udpluk af, hvad vore kunder gerne skriver om.

Else skrev til os om Læsø psoriasis shampoo:

Før var mit hår ikke noget at være stolt af. Det var dødt og strittende, og det hang i tjavser, men efter jeg fik kigget på Kingbos hjemmeside og jeg fik læst om Læsø psoriasis shampoo, kan det godt nok være der skete noget. Mit hår er i dag skinnende og livfuldt, og jeg er en glad pige igen. Jeg kan kun anbefale Runos udvalg af naturprodukter fra Læsø.

Gitte skrev til os om Læsø shampoo:

Læsø psoriasis shampoo renser virkeligt grundigt. Jeg har snart prøvet alt muligt mod min kløende og irriterede hovedbund, og lige lidt har det hjulpet. Nu er det meget bedre. Jeg kan næsten ikke mærke til nogen kløe mere. Og det gør det daglige til at holde ud.

Lad Hans være ’den enlige hane i kurven’ med denne kommentar:

Jeg har døjet med psoriasis i mange år, og jeg har også brugt en del tid på rejser til Israel. Jeg har deltaget i kurophold på Læsø. Det hjælper virkeligt med havsalt. Ikke at det fjerner min psoriasis helt, for det kan ikke helbredes. Men jeg får det meget bedre efter sådanne kurophold. Spørgsmålet er så, hvad jeg skal gøre, når jeg ikke er af sted, det er jo et afbræk i mit arbejdsliv. Her bruger jeg Kingbos produkter med Læsø havsalt til kroppen og natur shampoo til hovedbunden. Jeg kan fungere helt normalt på den måde. Jeg bruger det til at følge op på et succesfuldt kurophold.

salt_3

Om forfatteren

admin administrator